Az IQ Kecskemét Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

2018. december 18.

A Kedvezményezett neve: IQ Kecskemét Kft.

A projekt címe: Az IQ Kecskemét Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A támogatás összege: 13 224 293 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása: „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” tárgyú, GINOP-2.1.8-17 kódszámú pályázati felhívás keretében 13,22 millió Ft vissza nem térítendő támogatás elnyerésével az IQ Kecskemét Kft technológiai előrelépést jelentő eszközök beszerzését valósított meg a 3D nyomtatás területén. A fejlesztés eredményeként megvalósított beruházás hozzájárul a Társaság innovációs szolgáltatásainak fejlesztéséhez azáltal, hogy megteremti a 3D nyomtatási, valamint gyors prototípus előállítási (rapid prototyping) technológia ipari alkalmazhatóságának feltételeit, jellemzően alkatrész- és termékgyártás területen.
A beruházás keretében eltérő típusú, különféle felhasználási területen alkalmazható 3D nyomtató rendszerek kerültek beszerzésre, szám szerint 4 db, amelyek biztosítják a rugalmas felhasználhatóságot, a felhasználási területek széleskörű vertikumát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt befejezése dátuma: 2018.10.01

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00477

Dokumentumok: